ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Αποκτήστε ένα αυτοκίνητο με πραγματικά εξαιρετική εξωτερική εμφάνιση και δροσερό εσωτερικό με την κορυφαία ποιότητα μεμβρανών.
 
 Οι αντηλιακές μεμβράνες μειώνουν την ζέστη, την αντηλιά και προστατεύουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα απορρίπτουν τις επικίνδυνες ακτίνες UVA και UVB.
 
 Οι αντηλιακές μεμβράνες, θα βελτιώσουν τόσο τη δική σας αίσθηση και άνεση όσο και των επιβατών μέσα στο αυτοκίνητο. Ειδικά το δέρμα των παιδιών είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και χρειάζεται ειδική προστασία. Οι μεμβράνες μειώνουν την θερμότητα και την αντηλιά, κάνοντας τα παιδιά να αισθάνονται πιο άνετα, ενώ μπλοκάρουν κατά 99% τις επικίνδυνες ακτίνες UV, προστατεύοντας έτσι το δέρμα από την έκθεση σε αυτές.
 

 

Τοποθετήστε τώρα αντηλιακές μεμβράνες!
 
 Οι μεμβράνες αυτοκινήτων δεν ξεκολλάνε, δεν ξεθωριάζουν, δεν θαμπώνουν και δεν παρεμβάλουν με τις συχνότητες των ηλεκτρονικών συσκευών. Με κατασκευαστικά χαρακτηριστικά που δεν χαράζουν, και με κόλλα ειδική που δεν γεμίζει φουσκάλες ούτε θα ξεκολλήσει.  
 
 Κάθε εφαρμογή συνοδεύεται απαραίτητα από τις κατάλληλες βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις, ενώ καλύπτονται από εφόρου ζωής εγγύηση για το υλικό και το χρώμα (ξεθώριασμα).
 
 Στο κατάστημα μας έχουμε την εμπειρία της εφαρμογής. Με την πολύχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, σας προτείνουμε πάντα την πιο συμφέρουσα και λειτουργική πρόταση για εσάς και το αυτοκίνητό σας.

 

 

Τοποθετήστε στο αυτοκίνητό σας αντηλιακές μεμβράνες Αμερικάνικης προελεύσεως της ARMOLAN με εγγυημένη εργασία από την πολυετή μας πείρα και τα άριστα ποιοτικά υλικά με εφόρου ζωής εγγύηση και έγκριση Κ.Τ.Ε.Ο.

Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες στην εταιρία μας κερδίζετε καλύτερη απόδοση του κλιματισμού-air condition του αυτοκινήτου σας, αντικλεπτική προστασία αλλά και ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος καθώς τα κρύσταλλα γίνονται σχεδόν άθραυστα και δεν θρυμματίζονται!

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ