ΒΑΦΕΣ ΖΑΝΤΩΝ

Τι είναι η ηλεκτροστατική βαφή ζαντών;
 
 Ηλεκτροστατική βαφή είναι η επικάλυψη του μετάλλου με ειδικές εποξειδικές, εποξύ-πολυεστερικές ή με πολυεστερικές ρητίνες, με σκοπό αφενός την προστασία από τη διάβρωση και αφετέρου την επίτευξη του επιθυμητού χρωματισμού και εμφάνισης. Η ηλεκτροστατική βαφή βρίσκει εφαρμογή σε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα και όχι μόνο στις ζάντες του αυτοκινήτου σας. Το χρώμα, το οποίο είναι σε μορφή πούδρας, διέρχεται μέσα από το ηλεκτροστατικό πιστόλι ψεκασμού, το οποίο φορτίζει τα εξερχόμενα σωματίδια, αναγκάζοντας τα να επικάθονται πάνω στο γειωμένο προς βαφή αντικείμενο. Ο πολυμερισμός της πούδρας πραγματοποιείται σε φούρνο.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου βαφής είναι πολλά, μεταξύ άλλων τα παρακάτω:
1)Τέλειο οπτικό αποτέλεσμα.
2)Μεγάλη ποικιλία χρωματισμών με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα και   επίτευξη απόλυτα λείων, σφυρήλατων ή σαγρέ επιφανειών.
3)Απόλυτη προστασία από την φυσιολογική διάβρωση.
4)Μέγιστη αντοχή σε χτυπήματα και γρατζουνιές.
5)Μέγιστη αντοχή σε κοίλανση, κάμψη και κρούση.
 
 Η επιχείρησή μας αποτελεί μια υπερσύγχρονη μονάδα για ηλεκτροστατική βαφή ζαντών, η οποία είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή βαφής ζαντών και επιτυγχάνει μέγιστη αντοχή και εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και εγγυάται τέλεια αποτελέσματα.