Το KaMaRetread προσφέρει ευνοϊκούς όρους για υπηρεσίες αναγόμωσης ελαστικών παντός χάλυβα

on
Categories: KAMA

Το KaMaRetread (ένα εργοστάσιο για αναγόμωση ελαστικών από χάλυβα) παρέχει ειδικούς όρους για τις υπηρεσίες αναγόμωσης των ελαστικών από χάλυβα Από τις 20 Ιουνίου 2018, μια επιπλέον έκπτωση εξαρτάται από τον αριθμό των αναγομωμένων σφαγίων για κάθε παρτίδα μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

Η KamaRetread Ltd. (συγκρότημα KAMA TIRES) είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια για αναγομωμένα ελαστικά φορτηγών ψυχρού χάλυβα στη Ρωσία. Είναι εξοπλισμένο με τις υπερσύγχρονες ιταλικές γραμμές παραγωγής Marangoni SpA

Οι ιμάντες πέλματος και τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στην αναγόμωση ελαστικών παρέχονται επίσης από τον Ιταλό συνεργάτη της.

Η διαδικασία παραγωγής έχει τέσσερα στάδια ελέγχου ποιότητας εισαγωγής – στη διαδικασία ελέγχου σφαγίων ελαστικών από χάλυβα, καθώς και ελέγχου ποιότητας εξόδου. Η γκάμα των προϊόντων αποτελείται από 35 είδη των 15 μεγεθών για ζάντα 22,5 έως 24 ίντσες. Από τον Μάιο του 2018, η περίοδος εγγύησης για τα προϊόντα της KaMaRetread έχει αυξηθεί. Τώρα η περίοδος εγγύησης για το κρύο αναγομωμένο ελαστικό είναι 2 χρόνια.

«Προσφέρουμε όχι μόνο υψηλής ποιότητας και ασφαλή προϊόντα, αλλά ευνοϊκούς όρους για αναγομωμένα ελαστικά από χάλυβα. Έτσι, κατά την αναγόμωση από 50% έως και 75% των σφαγίων, χορηγούμε έκπτωση 1% για την εργασία που εκτελέσαμε και 3% για 75% ή περισσότερο », δήλωσε ο Andrey Bouton, Chief Marketing Officer της Kama Trading House